Courtfield Gardens

 

 

Client: Private
Location: Kensington, London
Project Conception: 02/11/2011
Project Status: Complete
Area: 220m/2
Project Value: £210,000

 

Robert Maxwell was appointed to carry out the refurbishment of a 220 m/2 private house in Kensington, London.  The client had acquired the apartment above the existing property and wished to incorporate the two. A new staircase with innovative glass handrail was designed so as to have a minimal impact on the existing living room whilst allowing access to the upper floor. The additional floor allowed for the creation of a master suite consisting of a master bathroom, walk in wardrobe, study and bathroom. This in turn allowed the lower ground floor to be converted to accommodate three bedrooms and an additional family bathroom.  Externally, the façade of the property was reconditioned to return it to its original state.